MC är gemenskap!

      Kommentarer inaktiverade för MC är gemenskap!

I alla år har jag umgåtts med MC-folk och jag kan inte nog beskriva den fina gemenskap som finns hos oss. Det handlar om ett genuint motorintresse som finns hos alla och det är den där gemensamma nämnaren som gör att vi får så goda relationer som verkar hålla livet ut. Varje onsdag ses vi, året om, oavsett väder, med eller utan MC men alltid med MC i sinnet och hjärtat och tar del av varandras upplevelser och erfarenheter.

En stor spelpjäs i detta är ett MC Team i Borås, nämligen MC Team1. Det är en fantastisk MC- och serviceverkstad i Borås med samma genuina intresse som oss. Dem utför allt från service till renoveringar, skadereparationer och däckbyten – ja kort och gott allt som har med din MC att göra. Det finns så mycket kunskap och erfarenhet att jag känner mig otroligt trygg att lämna in min MC om det skulle behövas och får då dessutom låna en scooter helt gratis under tiden reparationen utförs för att göra det enkelt för mig som kund.

MC-verkstaden för dig

Gemenskapen är helt ovärderlig för mig och jag vet helt ärligt inte hur jag skulle klara mig utan mitt MC-gäng och tillsammans med det MC Team i Borås – Mc Team1 – som gör det möjligt för oss att rulla på vägarna. Inte nog med att vi kan anlita Mc Team1 för vinterförvaring för vår MC så kan man året runt bara rulla förbi där och snacka lite gamla minnen och härliga upplevelser under åren.

Jag tror också det är viktigt att inte glömma ha sådana här gemensaker runt omkring sig längs livets gång. Även om det handlar om gymnasiekompisar som sedan lämnar eller mc-kompisar som alltid består så mår vi bra av att ha folk med gemensamma intressen runt omkring oss.