Truckutbildningen som räddade liv!

      Kommentarer inaktiverade för Truckutbildningen som räddade liv!

För att göra en lång historia kort så tacklades jag med psykisk ohälsa efter att jag gått ur gymnasiet. Mycket hade varit struligt under min uppväxt och jag hamnade med fel människor när jag till slut tog studenten, två år senare än planerat. Det var tufft och jag kände ofta att det jag gjorde ändå inte spelade någon roll.

Men så en dag så blev jag erbjuden ett jobb av en kille som jag lärt känna genom skolan. Han visste vad jag egentligen gick för och trodde på mig. Jobbet var på ett lager och jag hade inte så mycket förväntningar. Det kickstartade med en truckutbildning hos Truckutbildarna och det var minst sagt en utbildning som räddade mitt liv.

Skulle just du, som läser detta, vara intresserad av att gå en truckutbildning så är det den enda jag kan rekommendera. Jag fick nämligen till en början träffa två av mina numera bästa kompisar. Inte nog med det så blev jag även teamchef på jobbet och sitter nu med högre lön och med ett ansvar som jag tar på största allvar. Det är kul att göra något som räknas och jag känner äntligen att jag räknas, det jag gör spelar roll.

Läs mer, det skadar inte

Att bara gå in och kika lite vad dem erbjuder skadar inte, jag lovar. Du kan nämligen gå en truckutbildning i typ vilken ort som helst i hela Sverige. Dem utbildar dessutom på plats hos företag men även i deras egna lokaler. Alla kurser för truckkort följer givetvis dem restriktioner som finns och den truckläroplanen som är framtagen gemensamt av arbetsmarknadens parter. Instruktörerna är inte bara certifierade utan har också lång erfarenhet och bryr sig verkligen om dig som går kursen. Så som sagt, tips från mig – läs mer!